Media

Tervetuloa Folklandian mediasivuille!

Vuoden 2018 teema: Kaikilla mausteilla!

Folklandia-risteily tarjoilee jälleen hileisen kuumaa huumaa uteliaasti kokeillen, traditiosta ammentaen ja perinnettä kunnioittaen. M/S Silja Europa risteilee välillä Helsinki-Tallinna-Helsinki 12.-13.1.2018. Kansanmusiikin ja kansantanssin suurin folkloren talvitapahtuma Folklandia avaa festivaalivuoden tammikuussa ja silloin juhlitaan 23. vuotiasta Folklandiaa Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskuksen teemalla: ”Kaikilla mausteilla – kansanmusiikin ja kansantanssin elävät perinteet”. Teemavuoden tavoitteena on nostaa pienet paikallisperinteet ja perinteentaitajat valokeilaan ja osoittaa, ettää perinne on ihmisten tekemää ja ajassa elävää. Folklandian taustajärjestäjinä ovat alan tärkeimmät kotimaiset järjestöt, tapahtumat ja oppilaitokset.
Vuoden 2018 risteilyn esiintyjät ja ohjelma julkistetaan marraskuussa 2017. Tervetuloa!

Folklandia-risteilyn aikataulu
TallinkSiljan M/S Silja Europa lähtee perjantaina 12.1.2018 Helsingin Länsiterminaalista klo 18.30 ja palaa takaisin samaan paikkaan lauantaina 13.01. klo 16.00.
Akkreditointi
Mikäli haluat akkreditoitua Folklandia-risteilylle kirjoittavaksi / juttu tekeväksi toimittajaksi, voit tehdä sen alla olevan linkin kautta 5.12.2017 mennessä. Tarvitsemme laivayhtiötä varten myös syntymäaikasi. Ennen laivaan nousua saat maihinnousukortin, pressikansion ja Folklandia Sanomat, josta löytyy koko Folklandian ohjelmakartta.
Akkreditoidu Folklandia-risteilylle kirjoittavaksi / juttua tekeväksi toimittajaksi 5.12.2017 mennessä.

Valokuvat – Kuvagalleria löytyy nettisivuilta Folklandia-risteilyn valokuvagalleriaamme risteilyn päätyttyä. Risteilyn aikana tarvitsemiasi kuvia voi tilata suoraa valokuvaajilta.

http://nuorisoseurat.kuvat.fi/kuvat/