Etnogaala

Suomen toinen Etnogaala järjestetään Helsingissä Tavastialla 10. Tammikuuta 2019.
Gaalassa palkitaan kansanmusiikin, maailmanmusiikin sekä kansantanssin mielenkiintoisia ja ansioituneita toimijoita seitsemässä kategoriassa. Ammattilaisraadit ovat valinneet kolme ehdokasta jokaiseen kategoriaan yleisön ehdotusten joukosta.
Suomen toisen Etnogaalan palkintoehdokkaat on valittu.
https://www.kansanmusiikkikansantanssi.fi/ajankohtaista/etnogaalan-palkintoehdokkaat-on-valittu

Etnogaalan esiintyjät on listattuna alla. Illan tarkempi aikataulu julkistetaan myöhemmin syksyllä. Lunasta lippusi ajoissa, ja varmista paikkasi kuulemaan ja näkemään tämä upea kattaus Tavastialla 10.1.2019! Gaalailta Tavastialla sekä suorat lähetyksen Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä alkavat klo19. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin.

Etnogaala tapahtuma on osa isompaa kokonaisuutta “Yhdessä Folkin Aallonharjalla” jonka muodostavat torstaina järjestettävän Etnogaalan lisäksi perjantain 11.1. FolkForum-seminaari, 22 tunnin supersuosittu Folklandia-risteilyfestivaali 11.1.-12.1., sekä lauantaina 12.1. Folklandia-jatkot.

Etnogaalan järjestävät: Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskus (KEK). Gaalan yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Yle, Maailman musiikin keskus, Music Finland, Suomen Musiikintekijät, Tanssin Tiedotuskeskus, Suomen Nuorisoseurat, Folklandia ja Maaseudun sivistysliitto.

Akkreditoituminen Etnogaalaan 15.12. mennessä osoitteeseen info@kansanmusiikkikansantanssi.fi
Ehdokkaiden esittelyt: www.etnogaala.fi/ehdokkaat/
Lisätietoja: www.etnogaala.fi/