Festivaali-info

Kuva: Petri Kivinen

Varaa paikkasi Folklandialle!

Folklandia risteilyn varaukset hoitaa Ikaalisten Matkatoimisto.
Voit  varata risteilypaketin Folklandialle sähköpostitse folklandia@ikaalistenmatkatoimisto.fi tai nettisivuilla:  www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/matkan/folklandia.

Korona-rajoitukset

Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan koronapandemian säädöksiä ja turvallisuusohjeita. Tapahtumanjärjestäjä tiedottaa mahdollisista erityisjärjestelyistä lähiaikoina. 

Yhdenvertaisesti Folklandialla

Folklandialla kaikki ovat yhdenvertaisia ja festivaali on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi. Folklandialla yhdenvertaisuus tarkoittaa toisten huomioonottamista ja ymmärtämistä. Noudatamme Folklandialla myös turvallisen tilan periaatteita. Turvallinen tila tarkoittaa mm. osallistujien moninaisuuden kunnioittamista ja häirintään puuttumista. Folklandialla työskentelee myös häirintäyhdyshenkilö, jolle voi kertoa kohtaamastaan häirinnästä.

Järjestäjät

Folklandian järjestää Suomen Nuorisoseurat yhteistyössä Folklandian taustajärjestäjien, Tampereen kaupungin, Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskuksen kanssa. Käytännön järjestelyistä vastaa Nuorisoseurojen Pispalan Sottiisin tapahtumatoimisto Tampereella.