Risteilyinfo

Folklandia-risteily

Suomen suurin folkloren talvitapahtuma, kansantanssi- ja kansanmusiikkifestivaali Folklandia järjestetään 27. kerran 12.–13.1.2024 Baltic Princess -laivalla Turun ja Kapellskärin välillä. Folklandialla on luvassa kokonaisvaltainen tapahtumaelämys, jonka ohjelmistoa tähdittävät niin folkin eturivin artistit, kansantanssin huiput kuin maamme kokeneet ruohonjuuritason folk-harrastajatkin. Myös yleisö pääsee monin tavoin osallistumaan tapahtumaan. 

Liput ovat myynnissä Ikaalisten matkatoimistossa.

Lähtö ja paluu

Tallink Siljan Baltic Princess lähtee perjantaina 12.1.2024 Turun satamasta klo 18.30 ja palaa takaisin lauantaina 13.1.2024 klo 16.30. Folklandia risteilee Turun ja Kapellskärin välisellä reitillä.

Bussikuljetukset Folklandialle

Ikaalisten matkatoimisto järjestää bussikuljetuksia Folklandialle Turun satamaan Tampereen, Lahden ja Helsingin suunnista. Meno-paluun hinta on 39 €. Lue lisää!

Alaikäiset matkustajat

Laivayhtiön ikäsäännöistä ja matkustusluvista on tietoa täällä . Ikäsääntöjen mukaan  alle 18-vuotias matkustaa aina samassa hytissä valvojansa kanssa, mutta Folklandialla esiintyjäryhmissä voidaan soveltaa arkipäivän ikäsääntöjä eli jokaista kymmentä (10) alle 18-vuotiasta kohden tulee olla vähintään yksi 25 vuotta täyttänyt valvoja.

Laivayhtiön turvallisuus- ja järjestyssäännöt

Laivan turvallisuussäännöt löytyvät osoitteesta https://fi.tallink.com/turvallisuus-laivalla-ja-autokannella ja järjestyssäännöt osoitteesta  https://fi.tallink.com/jarjestyssaannot-laivoilla