Festivaali-info

Folklandia-risteily

Suomen suurin folkloren talvitapahtuma, kansantanssi- ja kansanmusiikkifestivaali Folklandia järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen Baltic Princess -laivalla 13.–14.1.2023. Luvassa on kokonaisvaltainen tapahtumaelämys, jonka ohjelmistoa tähdittävät niin folkin eturivin artistit, kansantanssin huiput kuin maamme kokeneet ruohonjuuritason folk-harrastajatkin. Myös yleisö pääsee monin tavoin osallistumaan tapahtumaan.

Lähtö ja paluu

Tallink Siljan Baltic Princess lähtee perjantaina 13.1.2023 Turun satamasta klo 18.30 ja palaa takaisin lauantaina 14.1.2023 klo 16.30. Folklandia risteilee Turun ja Kapellskärin välisellä reitillä. Laivaannousukortit saatte terminaalin lähtöselvityspisteestä. Lähtöselvitys alkaa perjantaina klo 15.30. Saavuttehan terminaaliin hyvissä ajoin, jotta lähtöselvitys saadaan tehtyä ajallaan.

Puhelimista & laivaannousukorteista

Laivaannousukortti toimii myös hyttiavaimena. Säilytäthän kortin erillään puhelimestasi, ettei kortin magneettiraita vahingoittuisi. Jos näin kuitenkin kävisi ja avaimesi lakkaisi toimimasta, ota silloin yhteyttä laivan infopisteeseen.

Henkilöllisyystodistus mukaan!

Laivayhtiö tarkistaa nyt Turun satamassa lähtiessä kaikilta matkustajilta henkilöllisyyden. Otathan siis mukaan passin tai kuvallisen henkilöllisyystodistuksen!

Maksaminen

Laivalla suositaan korttimaksua, vaikka useissa paikoissa käy myös käteinen. Kaikissa paikoissa ei kuitenkaan ole käteismaksumahdollisuutta, joten pankkikortti taskuun!

Laivalla aina Suomen ajassa!

Folklandian ohjelma noudattaa koko risteilyn ajan Suomen aikaa, vaikka olisimmekin Ruotsin aluevesillä! Jotkin älypuhelimet vaihtavat automaattisesti aikavyöhykkeen toiseen maahan siirtyessä. Huolehdithan siis että olet koko ajan Suomen ajassa - ettet vain myöhästy keikalta!

Folklandian infopiste

Folklandian Infopiste palvelee perjantaina 13.1. klo 18.00-24.00 ja lauantaina 14.1. klo 08.00-14.30 laivan 6. kannella laivan omaa infoa vastapäätä.

Folklandia-sovellus!

Folklandia-sovellus on helpoin tapa selata festivaaliohjelmaa ja voit myös kätevästi laati itsellesi henkilökohtaisen aikataulun suosikkitapahtumistasi. Lataa Eventos Mobile -sovellus: Google Play (Android) / AppStore (iPhone). Folklandian koodi on 4753.

Laita Folklandia-kuvasi jakoon somessa!

Jaa Folklandialla ottamasi valokuvat ja videot tunnisteella #folklandia ja #folklandia2023. Muista myös merkitä meidät postauksiisi ja stooreihisi, niin voimme sitten jakaa niitä Folklandian somessa: Instagram: @sottiisi ja Facebook: @folklandia

Soitinnarikka

Soitinnarikka palvelee perjantaina 13.1. klo 18.00-04.00 ja lauantaina 14.1. klo 08.00-15.00 laivan 5. kannella lasten leikkihuoneessa, Silja Landissa.

Alaikäiset matkustajat

Laivayhtiön iIkäsäännöistä ja matkustusluvista on tietoa täällä . Ikäsääntöjen mukaan  alle 18-vuotias matkustaa aina samassa hytissä valvojansa kanssa, mutta Folklandialla esiintyjäryhmissä voidaan soveltaa arkipäivän ikäsääntöjä eli jokaista kymmentä (10) alle 18-vuotiasta kohden tulee olla vähintään yksi 25 vuotta täyttänyt valvoja.

Liput

Liput ovat myynnissä Ikaalisten matkatoimistossa.

Laivayhtiön turvallisuus- ja järjestyssäännöt

Laivan turvallisuussäännöt löytyvät osoitteesta https://fi.tallink.com/turvallisuus-laivalla-ja-autokannella ja järjestyssäännöt osoitteesta  https://fi.tallink.com/jarjestyssaannot-laivoilla 

Festarijatkot Turussa!

Folklandian jälkeen on Turussa  Panimoravintola Koulussa luvassa Folklandian jatkotapahtuma la 14.1. klo 17.00 alkaen. Turku Folks! -jamit / Åbo Folks Jam -tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ikäraja 18 vuotta.