Risteilyinfo

Lähtö ja paluu

Tallink Siljan Baltic Princess lähtee perjantaina 10.1.2025 Turusta klo 18.30 ja palaa takaisin lauantaina 11.1.2025 klo 16.30. Folklandia risteilee Turun ja Kapellskärin välisellä reitillä. HUOM! Folklandialla toimitaan koko risteilyn ajan Suomen ajassa!

Lähtöselvitys

Lähtöselvitys ja laivalippujen jako alkaa Turun satamassa Silja Linen terminaalissa perjantaina 10.1.2025 klo 15.30. 

Turun terminaalissa tehdään lähtöpäivänä laukkutarkastuksia pistokokein. Järjestyksenvalvojat pyytävät tarkastuksen yhteydessä matkustajia poistamaan laukuistaaan ylimääräiset avatut virvoitus- ja alkoholijuomat tms. tuotteet. Myös kaikki yli 0,5 l virvoitusjuomat ja mehupurkit on kielletty, samoin kaikki ruokatavarat. Poikkeuksen tekevät terveydellisistä syistä vaadittavat elintarvikkeet.

Matkustusasiakirjat

HUOM! Jokaisella Folklandia-risteilyn matkustajalla tulee olla mukanaan viranomaisen myöntämä henkilöllisyyden todistava kuvallinen asiakirja (passi, henkilökortti, ajokortti). Matkustusasiakirjat tarkistetaan tällä hetkellä kaikilta matkustajilta Suomen ja Ruotsin välisessä liikenteessä. 

Alaikäiset matkustajat

Laivayhtiön ikäsäännöistä ja matkustusluvista on tietoa täällä . Ikäsääntöjen mukaan  alle 18-vuotias matkustaa aina samassa hytissä valvojansa kanssa, mutta Folklandialla esiintyjäryhmissä voidaan soveltaa arkipäivän ikäsääntöjä eli jokaista kymmentä (10) alle 18-vuotiasta kohden tulee olla vähintään yksi 25 vuotta täyttänyt valvoja.

Laivayhtiön turvallisuus- ja järjestyssäännöt

Laivan turvallisuussäännöt löytyvät osoitteesta https://fi.tallink.com/turvallisuus-laivalla-ja-autokannella ja järjestyssäännöt osoitteesta  https://fi.tallink.com/jarjestyssaannot-laivoilla

Bussikuljetukset

Kätevät bussikuljetukset Folklandialle Turun satamaan järjestetään Tampereen, Lahden ja Helsingin suunnista. Lue lisää!

Folklandia-risteily

Suomen suurin folkloren talvitapahtuma, kansantanssi- ja kansanmusiikkifestivaali Folklandia järjestetään 28. kerran 10.–11.1.2025 Baltic Princess -laivalla Turun ja Kapellskärin välillä. Folklandialla on luvassa kokonaisvaltainen tapahtumaelämys, jonka ohjelmistoa tähdittävät niin folkin eturivin artistit, kansantanssin huiput kuin maamme kokeneet ruohonjuuritason folk-harrastajatkin. Myös yleisö pääsee monin tavoin osallistumaan tapahtumaan. 

Liput ovat myynnissä Ikaalisten matkatoimistossa.

Baltic Princessin palveluiden aukiolo- ja kattausajat

Lue lisää täältä!