Folklandialle vapautunut paikkoja!!!

Supersuositulle Folklandialle on vapautunut muutamia paikkoja! Kannattaa toimia nopeasti!
Kansanmusiikin ja -tanssin suurin talvitapahtuma Folklandia avaa festivaalivuoden 12.–13.1.2018. Helsinki-Tallinna välillä järjestettävä 23. Folklandia-risteily tarjoilee jäätävän kuumaa folkkia. Nyt on nopeus valttia!
Varaa paikkasi Ikaalisten Matkatoimistosta: folklandia@ikaalistenmatkatoimisto.fi tai puh. 03-45 800 (pvm/mpm). www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/folklandia/

Folklandia voitelee sielua ja sydäntä!
Vuoden 2018 Folklandia ohjelma paljastetaan marraskuun puolessa välissä. Risteilyllä juhlistetaan Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskuksen ”Kaikilla mausteilla – kansanmusiikin ja kansantanssin elävät perinteet” -vuositeemaa. Folklandia-risteilyllä pistetään aina parasta pöytään. Koko laiva soi, laulaa ja tanssii. Tavoitteena on hyväntuulen vuorokausi irti arjesta. Folklandia tarjoilee kansanmusiikin ja kansantanssin huippunimiä ympäri Eurooppaa. Keskiyöllä tanssitaan tietysti Huutokatrillia, keskipäivällä kisataan Tikkuristin Suomenmestaruudesta ja Folklandia Gaalassa jaetaan tunnustuksia ja palkintoja alan ansioituneille tekijöille.

Jo 23. kertaa on Folklandia seilannut meriä folk-väen iloksi. Vuoden 2017 Folklandian kattauksessa tarjottiin ohjelmaa peräti 90 tuntia, ja tuskin tarjonta tänä vuonna siitä vähenee. Folklandia-risteily on kansanmusiikki ja -tanssiväen talvifestivaali, jonka taustajärjestäjinä ovat kaikki alan tärkeimmät kotimaiset järjestöt, tapahtumat ja oppilaitokset. Festivaalivuoden avaavaa tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1996 lähtien.
Tapahtumaan osallistuu noin 900 esiintyjää ja yli 100 erilaista kokoonpanoa useista Euroopan maista.