Ilmoittaudu esiintyjäksi Folklandiaan 31.8. mennessä!

Folklandia

Nyt alkaa olla kiire! Talvikauden kuumimman kansanmusiikki- ja tanssitapahtuman Folklandian esiintyjäilmoittautuminen päättyy 31.8.2023 Kaikille siihen mennessä mukaan ilmoittautuneille ja hyttipaikkansa varanneille takaamme esiintymisaikaa 2024 Folklandia-ristelyn ohjelmasta.

Täytä siis verkossa esiintyjien ilmoittautumislomake ja varaa hyttipaikkasi Ikaalisten Matkatoimistosta, niin olet valmiina taatusti unohtumattomaan folk-keikkaan. Voit varata hyttipaikkasi myös sähköpostitse: folklandia@ikaalistenmatkatoimisto.fi tai puhelimitse: 03 45800 (pvm/pmp).

Suomen suurin folkloren talvitapahtuma, kansantanssi- ja kansanmusiikkifestivaali Folklandia järjestetään jo 27. kerran 12.–13.1.2024 Baltic Princess -laivalla. Folklandian ohjelmistoa tähdittävät niin folkin eturivin artistit, kansantanssin huiput kuin maamme kokeneet ruohonjuuritason folk-harrastajatkin. Parille tuhannelle risteilyvieraalle on tiedossa kiihkeänä ympäri vuorokauden sykkivä folk-elämys usean sadan hengen esiintyjäjoukon voimin.

Kuva: Ville Kurki